Şeful Lamborghini: „Am vândut în 2019 atâtea Urus-uri, cât aproximativ numărul total de maşini realizate în 2018”

În anul fiscal 2019 (1 ianuarie – 31 decembrie), Automobili Lamborghini SpA și-a continuat o puternică ascensiune globală.

Cu o creștere de tocmai 43%, de la 5.750 la 8.205 de mașini livrate clienților din întreaga lume, marca italiană producătoare de automobile super sport a înregistrat o creștere a vânzărilor timp de nouă ani la rând și a stabilit un alt record istoric de vânzări.

Foto: autoblog.md

"Anul 2019 a fost cel mai de succes din istoria noastră. Echipa a înregistrat o creștere substanțială a vânzărilor, ducându-ne la niveluri istorice fără precedent. În numai doi ani am reuşit să înregistrăm vânzări mai mult decât duble, un succes care nu poate fi supraevaluat. Acest lucru dovedește clar puterea mărcii noastre, calitatea și durabilitatea produselor și a strategiei noastre comerciale.

Super SUV-ul nostru Urus a fost vândut în aproape 5.000 de exemplare, număr care se apropie de volumul nostru total de vânzări din 2018. Cu conținut nou și tehnologii noi, modelele noastre de mașini super sport cu motoare V10 și V12 și-au păstrat succesul pe piață", a comentat președintele și directorul general al Automobili Lamborghini Stefano Domenicali. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub