Soroca: Un tânăr și-ar fi ucis unchiul în bătaie, la Cerlina

Un tânăr de 19 ani din raionul Soroca riscă să stea la închisoare, după ce l-a bătut pe unchiul său, ulterior victima murind pe patul de spital. Tragedia a avut loc la data de 10 ianuarie, în satul Cerlina, raionul Soroca.

Foto: UNIMEDIA

În ziua incidentului, tânărul de 19 ani se afla în ospeție acasă la unchiul său, în vârstă de 45 de ani. Între cei doi s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Tânărul de 19 ani și-a agresat unchiul, însă victima nu a solicitat ajutorul medicilor.

Abia a doua zi, pe data de 11 ianuarie, un vecin a chemat ambulanța, victima fiind internată în secția reanimare a Spitalului Raional Soroca în stare de comă.

Cu o zi mai târziu, bărbatul a decedat.

Persoana suspectă a fost reținută în baza art.166 Codului de Procedură Penală.

La data de 13.01.2020, organul de urmărire penală al IP Soroca, a pornit cauza penală în baza art.151 alin.(4) CP Republicii Moldova privind vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care au provocat decesul victimei.

Organele competente vor stabili pedeapsa în conformitate cu legislația în vigoare. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă.


Pub