Reacţia oficială a Nissan şi Renault la aşa-zisele informaţii despre destrămarea alianţei din care fac parte

Valoarea acțiunilor la bursă a companiilor Renault și Nissan a atins un nivel minim care nu s-a mai înregistrat de mai mulţi ani (pentru Renault a fost atins nivelul minim de acum şase ani, iar costul unei acţiuni Nissan a căzut la valoarea minimă care era acum 8.5 ani), după ce acum câteva ore în presă au apărut informaţii despre posibila dizolvare a alianței din care cei doi producători de maşini fac parte, notează Reuters.

Reprezentanții ambelor părţi s-au grăbit să infirme zvonul neplăcut.

Foto: hooniverse.com

Astăzi, serviciul de presă al Nissan a emis o declarație oficială cu privire la speculaţiile din presă bazate pe informaţii de la persoane anonime. Compania susține că dizolvarea alianței nu se poate întâmpla, că alianța a fost și rămâne baza competitivității Nissan și că va face totul pentru întărirea acesteia.

La rândul său, Jean-Dominique Senard, președintele Consiliului de Administrație al Groupe Renault, într-un interviu acordat ziarului L’Echo, a spus că a fost șocat de ştirea făcută publică de Financial Times, iar informațiile prezentate acolo nu au nici o legătură cu realitatea. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub