(video) Îi recunoașteți? Poliția caută patru tineri, suspectați de jaf și furt

Poliția este în căutarea a patru tineri suspectați în comiterea a două infracțiuni. Prin urmare, a publicat un video cu imagini surprinse de camerelele de supraveghere și roagă cetățenii care recunosc persoanele din imagini, să se adreseze la oamenii legii.

Foto: politia capitalei

În primul caz, este vorba despre doi tineri care au deposedat un bărbat de telefon. Incidentul s-a produs la intersecția str. Nicolae Iorga cu Alexei Șciusev. Suspecții, făcând uz de violență, au furat în mod deschis două telefoane marca iPhone X de la un bărbat de 35 de ani, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 42 500 lei.

Indivizii au fost surprinși de camerele de supraveghere dintr-un local.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art.187 CP „Jaf”, care se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani. Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de telefon 078161152.

Al doilea caz a avut loc într-un local amplasat pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde doi indivizi au intrat, și profitând de neatenția victimei, i-au sustras portmoneul în care se aflau bani în sumă de 4 500 lei și actele de identitate. Ulterior aceștia au părăsit incinta localului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani.

Dacă dețineți informații despre locul aflării a indivizilor din imagine, sunați la 060463749.


Pub