(foto) Premieră europeană: Noul Toyota RAV4 PHEV – autonomie electrică de peste 65 km şi 0-100 în doar 6.2 secunde

De la lansarea sa ca un SUV de agrement, în 1994, RAV4 a evoluat constant pentru a satisface nevoile și preferințele în schimbare ale clienților, cu calitate, stil, performanță și versatilitate care i-au asigurat poziția de unul dintre cele mai vândute vehicule din lume.

Foto: autoblog.md

Bazându-se pe succesul lui RAV4 ca pionier al propulsiei hibride în rândul SUV-urilor, Toyota este gata acum să extindă avantajele tehnologiei odată cu introducerea noului RAV4 Plug-in Hybrid în specificaţie europeană, anterior prezentat în SUA, în calitate de un nou vehicul de top al liniei mărcii de maşini hibride, care promite să fie nu numai mai puternic, ci și mai eficient în materie de emisii şi consum de combustibil decât oricare altul din segment.

Această primă versiune plug-in hybrid a lui RAV4 se bazează pe mai mult de 20 de ani de leadership a Toyota în această tehnologie de propulsie. Modelul va sta în vârful familiei RAV4 din a cincea generație, un model care și-a reafirmat statutul istoric ca unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa, cu peste 130.000 de comenzi procesate de la momentul lansării de la începutul lui 2019, dintre care peste 115.000 vor circula în Europa de Vest în versiune RAV4 Hybrid. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub