Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal de un carabinier, la Bălți
Social 14 ianuarie 2020, 17:59 | 2355

Un tanar de 23 de ani a fost impuscat mortal de un carabinier. Tragedia s-a produs aseara, in jurul orei 23:30, in satul Elizaveta din municipiul Balti. Intre timp, pe retelele de socializare au fost publicate imagini video in care se vede cum politistii din Balti l-au retinut pe carabinierul respectiv. Va avertizam ca imaginile care vor urma va pot afecta emotional.

Din imagini se vede că oamenii aflați în preajmă îi cer carabinierului să lase arma jos. Autorul postării afirmă că bărbatul, care ar fi fost în stare de ebrietate, speria localnicii cu un pistol. Într-un comunicat emis de Inspectoratul General de Carabinieri se spune că angajatul se afla în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, iar arma personală era deținută legal. Tot din video se observă că agresorul era foarte agitat și înjura, martorii fiind nevoiți să fugă de la față locului.

În comunicat se mai spune că Procuratura investighează acest caz, iar Inspectoratul General de Carabinieri a dispus inițierea unei anchete interne. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă între 15 și 20 de ani de pușcărie. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie