O explozie şi un incendiu s-au produs într-un garaj din sectorul Buiucani
Social 14 ianuarie 2020, 20:18 | 1624

O explozie, urmata de un incendiu, s-a produs noaptea trecuta intr-un garaj situat pe strada Paris din sectorul Buiucani al capitalei. Incaperea era folosita drept depozit de o intreprindere de gestionare a fondului locativ. Deflagratia si flacarile au afectat si geamurile unor apartamente din preajma, precum si o masina.

Muncitorii de la întreprinderea municipală de gestionarea a fondului locativ, care folosea garajul drept depozit, demontau astăzi fiarele rămase în urma exploziei și incendiului.

În opinia lor, nenorocirea ar fi fost provocată de oamenii străzii.

Și locatarii din zonă, care s-au trezit noaptea speriați de zgomotul produs de explozie, afirmă că cineva a provocat această nenorocirea.

Deflagraţia şi flăcările au afectat o mașină, dar şi geamurile unor apartamente din preajmă, care s-au făcut țăndări.

Unul dintre locatarii care au avut de suferit ne-a spus că nu poate merge la serviciu, deoarece nu vrea să-și lase apartamentul cu geamurile sparte.

Iar acest bărbat era în vizită la părinți când s-a produs incendiul. Soția și copiii lui au stat în frig toată noaptea.

Două echipaje de pompieri au fost mobilizate să stingă focul. În urma incendiului, niciun om nu a avut de suferit. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență urmează să stabilească în ce condiţii a avut loc deflagraţia. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie