(foto) Un atelier de tuning vinde peste 30 de G-Class-uri folosite de armata elveţiană. La comandă le poate şi restaura

Atelierul german de tuning Lorinser are mai nou o ofertă interesantă în atenţia fanilor de G-Class-uri retro, dar şi a colecţionarilor de ce nu. În proprietate are un lot de maşini de teren, peste 30 la număr, care datează din anii 1990-1996 şi au fost folosite anterior de armata elveţiană!

Aceste G-Class-uri au fost lansate sub marca Puch şi au un parcurs cuprins între 45.000 şi 202.000 de km.

Astfel de vehicule utilitare erau făcute şi livrate doar în câteva țări (Austria, Elveția, Liechtenstein, Serbia, Slovenia, Croația, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Regatul Unit și un număr de state africane) înainte de începutul anilor 2000, iar cota lor printre toate SUV-urile “cu stea în frunte” ajungea la doar 10%. Majoritatea erau folosite în servicii militare pentru fiabilitatea de care dădeau dovadă.

G-urile Puch pe care le oferă Lorinser vin fie într-o caroserie decapotabilă cu ampatament alungit, cu trei uşi şi cu banchete spate laterale rabatabile (până la opt locuri pentru pasageri în total), fie într-o versiune hard top cu patru scaune, cele din spate fiind individuale ca şi cele din faţă.

Sub capotă au câte un motor pe benzină de 2.3 litri volum, care produce 118 CP şi 188 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu patru trepte. Mai are de asemenea un diferenţial spate blocant şi evident un sistem de tracţiune integrală.

Preţul maşinilor variază de la 15.200 până la 19.500 de euro în funcţie de parcurs!

Starea o puteţi vedea din imagini, însă cei de la Lorinser sunt gata să le restaureze complet şi ulterior să le ofere pentru puţin peste 50.000 de euro cu toate dotările incluse. Suma include caroserii complet renovate, corpuri de iluminat LED, integrarea unui troliu şi a unui cârlig de remorcare, a unui radio modern, a unor scaune noi şi tapiţate cu piele de calitate, etc.

Iată nişte exemple:

(video) Noile Mercedes-Benz A 250 şi G 500 au primit tuning de la atelierul Lorinser

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/