/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un tânăr din Edineț riscă șapte ani de închisoare pentru că a furat de la cunoscutul său un telefon „Nokia”

missing
14 ianuarie 2020, ora 11:16

Un tânăr de 20 de ani din raionul Edineț a fost reținut de polițiști pentru comiterea unui jaf stradal. Incidentul s-a produs pe 18 decembrie 2019 în sectorul Centru al capitalei, la intersecția străzilor Tighina și Mitropolitul Varlaam. 

Polițiștii au fost alertați de către un tânăr de 21 de ani. El a spus că un individ l-a jefuit de telefonul mobil. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, spun polițiștii.

În urma documentării, forțele de ordine au stabilit că victima cu suspectul erau cunoscuți. Ulterior, între ei s-a iscat o ceartă și suspectul i-a sustras telefonul mobil de model ,,Nokia” din mână. După aceasta el a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 1 500 lei.

Suspectul a fost reținut și escortat pentru audieri la Inspectoratul de Poliție a sectorului Centru. El și-a recunoscut vinovăția și a spus că telefonul sustras l-a vândut. Reținutul era fără loc permanent de trai în capitală.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Bănuitul este cercetat penal pentru ,,Jaf”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la cinci la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram