/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Sergiu Litvinenco, despre potențialul candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an

missing
14 ianuarie 2020, ora 12:06

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar urma să-și înainteze un candidat „integru, luptător cu corupția” pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Despre asta a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Sergiu Litvineco.

Scopul nostru major acum este debarcarea de la puterea a lui Igor Dodon. Pentru că el este cel ce vrea să captureze instituțiile statului după modelul lui Plahotniuc. La alegerile prezidențiale, PAS va sprijini un candidat integru, luptător cu corupția și creditat cu cele mai mari şanse de cetățenii țării pentru a-l învinge pe Dodon”, a precizat Sergiu Litvinenco.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani.

Viitoarele alegeri prezidențiale în Moldova urmează să fie organizate în toamna anului 2020.

Vezi și:

Maia Sandu, despre alegerile prezidențiale și parlamentarele de la Hâncești: „Cu siguranță avem un candidat”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram