Recomandări de evenimente interesante pentru ziua de 14 ianuarie. Află unde poți merge marți la Chișinău

evenimente
Foto: Jordan McQueen

Săptămâna a început cu mult soare și căldură, iar ziua de mâine promite a fi la fel de strălucitoare și bogată în evenimente interesante. Echipa #diez vă aduce, ca de obicei, o listă cu recomandări de evenimente care vor avea loc pe parcursul zilei de 14 ianuarie.

# Spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”

Între orele 18.30 și 20.00, la Teatrul Național Mihai Eminescu, va avea loc spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”.

Despre Maria Tănase s-au scris multe cărţi şi articole, s-au montat emisiuni radiofonice și televizate, s-au editat zeci şi zeci de discuri, au avut loc mii de evenimente: anul Maria Tănase, festivalul Maria Tănase… Se pare însă că nu este de-ajuns, din moment ce şi astăzi, când am celebrat 103 ani de la naştere, numele ei mai stârneşte atâta emoție şi interes.

Mai multe detalii găsiți AICI. Biletele pot fi procurate aici pe tnme.md.

# Orășelul de Crăciun

Până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Riedel Wine Glass Tasting

Vinul este una dintre cele mai consumate și îndrăgite băuturi. Degustarea vinului marca RIEDEL va fi organizată la vinoteca Carpe Diem, în data de 14 ianuarie, unde veți cunoaște cât de importantă este forma și dimensiunea paharului pentru fiecare soi în parte. Mai multe detalii găsiți AICI.

Evenimentul-degustare va avea loc între orele 19.00 și 21.00.

# Viola’s Trivox Acoustic Session

La ora 21.00, Uptown cafe organizează serbarea anului nou pe stil vechi. Viola Julea și colegele vin cu un nou proiect muzical Viola’s Trivox. Mai multe detalii găsiți AICI.

Rezervările se fac la numărul de telefon 078775701.

# Spionii Deghizați

Comedia animată va derula la rețeaua de cinematografe PATRIA „MULTIPLEX” și „EMIL LOTEANU”.

Despre comedie: Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete. Dar când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, într-un mod cu totul nou. Și dacă acest cuplu ieșit din comun nu va învăța să lucreze ca o echipă, întreaga lume va fi în primejdie. „Spioni deghizați” este o comedie animată care are loc în lumea fascinantă a spionajului.

https://www.youtube.com/watch?v=FGn1nHAaVe0&feature=emb_title

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente