/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Caz tulburător la Căpriana! Un bărbat, ucis în bătaie de propriul frate

missing
13 ianuarie 2020, ora 11:05

Caz tulburător în localitatea Căpriana din raionul Strășeni! Un bărbat a fost ucis în bătaie de propriul frate.

Nenorocirea s-ar fi produs sâmbătă seară. Cei doi frați locuiau în aceeași curte, împreună cu sora lor. Între victima de 34 de ani și fratele său agresor, un bărbat de 31 de ani, s-ar fi iscat o ceartă. Potrivit poliției, bărbatul ucis în bataie obișnuia să consume alcool, lucru care îl nemulțumea pe fratele său mai mic. După un schimb de replici dure, cei doi bărbați s-au luat la bătaie. Victima a fost bătută crunt, cu pumnii și picioarele.

Acesta a fost descoperit mort a doua zi dimineață de către sora sa. Bărbatul zăcea fără suflare pe pat.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei. Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram