(video) Maşina condusă de Steve McQueen în filmul Bullitt a devenit cel mai valoros Ford Mustang din lume

Ford Mustang GT din 1968, pe care Steve McQueen l-a condus în goana clasică din filmul „Bullitt”, una dintre cele mai faimoase mașini din cinematografia americană, a fost vândut pentru 3.4 milioane de dolari la licitația organizată de casa Mecum Auctions acum câteva ore.

Foto: autoblog.md

Acesta a fost cel mai mare preț plătit vreodată pentru un Ford Mustang la licitație. Ciocanul a fost auzit la suma de 3.4 milioane de dolari, costul total cu tot cu taxele casei de licitaţii fiind de 3.74 milioane dolari. Cel mai scump Ford Mustang vândut la licitaţie până acum era un Shelby GT500 din 1967, care şi-a găsit proprietar exact acum un an şi în acelaşi loc, pentru suma de 2.2 milioane dolari.

De regulă, un Ford Mustang GT din 1968 cu motor V8 cu volum de 390 ci ar valora aproximativ 70.000 de dolari în stare bună, conform Ghidului de prețuri Hagerty pentru mașinile de colecție. Starea în care este maşina din acest articol, în raport cu valoarea-i stabilită mai nou, este dar incredibilă în acest sens. Citeşte articolul mai departe pentru a afla istoria maşinii, pe AutoBlog.MD


Pub