22:24:33 24.04.2024
Stiri

„10" pentru Vlad Filat, de la un fost consilier prezidenţial: „Mi-a provocat un sentiment de respect cel care, târziu, dar revine, modest, la rădăcini"

Politică 12.01.2020 20:15 Vizualizări5181 Autor: Ziarul National
„10 Facebook


Aurelia Peru, doctor habilitat în științe politice, fostă consilieră prezidențială pe probleme de politică internă, laudă mişcarea ex-premierului Vlad Filat de a poza alături de părinţii sai de la Lăpuşna.

„10 pentru VLAD FILAT! Îl văd alături de părinți într-o postare pe pagina sa de Facebook! Mi-a provocat un sentiment de respect cel care, târziu, dar revine, modest, la rădăcini. În mare-mare parte liderii noștri politici sunt copii de la țară și rar care dintre ei provine din a treia generație de intelectuali … Modestia este cel mai solicitat atribut al PR- isticii moderne", menţionează Peru într-o postare pe Facebook.

Aceasta aminteşte că președintele Elveției, Simonetta Sommaruga, și-a felicitat poporul cu prilejul sărbătorilor de Anul Nou dintr-o „boulangerie".

„L-am văzut și pe Zelensky. Perfect. Până și Putin le-a amintit rușilor despre jucăriile din copilărie de pe pomul de Crăciun. Trendul discursurilor prezidențiale duce spre simplism și apropiere de popor. Acestea nu-s mesaje electorale. Acestea sunt mesaje care trebuie să pretindă a fi sincere, emotive și fără discrepanțe sociale", crede fosta consilieră prezidenţială.

Aurelia Peru l-a criticat în schimb pe Igor Dodon, care în discursul său de Revelion s-a lăudat că l-a înlăturat pe Vlad Plahotniuc.

„Astăzi, repetiția pronumelui „eu” într-un discurs prezidențial este o notă de „2” pentru PR- istul din spatele actorului politic. Iar, când fiecare a doua familie de moldoveni va avea posibilitatea să urce pe pârtie în vacanțele de Crăciun, când aceasta va fi o tradiție a moldovenilor, atunci postările liderilor noștri politici de pe poalele munților, indiferent de faptul dacă este zăpadă sau „şi astăzi este soare” vor merita „10”. Așteptăm zăpadă pentru săniuțele din satele moldovenești. O mare bucurie pentru copiii noștri, care nu ajung la poalele munților, pe care nu-i avem", a experta în comunicare Aurelia Peru.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md