/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ceban: Podul de pe strada Mihai Viteazul va fi reparat anul acesta

missing
12 ianuarie 2020, ora 10:47

Podul de pe strada Mihai Viteazul va fi reparat anul acesta, o spune primarul capitalei Ion Ceban. Obiectivul se regăsește în planul de activitate al Direcției transport și căi de comunicație pentru anul 2020.

De asemenea, reprezentanții autorităților municipale spun că planifică să repare anul acesta câteva străzi precum: Ion Creangă, 31 August 1989 și Tighina, iar pe străzile Mesager, Transnistria, Bucovinei, Industrială și Bâcului vor fi făcute lucrări de proiectare. Așa cum a fost anunțat anterior, în acest an vor fi reorganizate și câteva intersecții din Chișinău.

Cei de la Primărie promit și în acest an implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din capitală.

„Totodată, vor fi realizate proiecte de întreținere și reparație a fondului de locuințe, salubrizarea teritoriului, întreținerea stațiilor pentru transportul public, reparația capitală a clădirilor, renovarea și modernizarea ascensoarelor, întreținerea spațiilor verzi, amenajarea și construirea terenurilor de joacă pentru copii și cele destinate sportului. La fel, vor fi efectuate lucrări de construire a stației de prelucrare a levigatului la poligonul Țânțăreni”, se menționează într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a primarului municipiului Chișinău.

La același subiect:

/VIDEO/ Podul de pe str. Mihai Viteazul, uitat. Ce spun autoritățile municipale despre reparația acestuia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram