Omor la Ialoveni. Un bărbat a murit în ambulanță, după ce a fost bătut de amicul de pahar cu o scândură

Un bărbat de 41 de ani a decedat în seara zilei de vineri, 10 ianuarie, după ce a fost bătut de un amic cu o scândură. Conflictul a avut loc în localitatea Ruseștii Noi, din raionul Ialoveni.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit unui comunicat de presă al poliției, oamenii legii au fost sesizați de către angajații serviciul de urgență la ora 19:00, care au comunicat că în ambulanță, în timp ce se deplasau spre municipiul Chișinău, a decedat un bărbat de 41 ani, având o plagă în regiunea capului.

Polițiștii din Ialoveni în colaborare cu colegii de la Inspectoratul Național de Investigații au stabilit ulterior că pe parcursul zilei de 10 ianuarie 2020, victima, împreună cu alți doi bărbați de 52 și respectiv 64 de ani, au consumat băuturi alcoolice în gospodăria unei locuitoare satului Ruseștii Noi, și ea în vârsta de 52 ani.

Pe fondul consumului de alcool, între victimă și bărbatul de 64 ani s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Bărbatul de 64 ani ar fi lovit victima în cap de mai multe ori cu o scândură.

Echipajul medical venit la fața locului a decis să transporte victima la Spitalul de Urgență din Chișinău, însă, în urma traumelor primite, bărbatul a decedat în drum spre spital.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform art.151 al.4 Cod penal.


Pub