Vânzările Audi, BMW şi Mercedes-Benz în 2019: Care au fost cele mai populare modele în rândul clienţilor

Trio-ul de rivali germani, companiile auto Audi, BMW şi Mercedes-Benz, şi-au făcut publice rezultatele vânzărilor pentru toată perioada anului 2019 mai devreme în acest an.

Pentru a patra oară consecutiv germanii care produc maşini cu stele în frunte reuşesc să-şi menţină poziţia de lider în segmentul premium, deşi bavarezii se apropie tot mai mult şi creşterea lor a fost cea mai mare.

Foto: autoblog.md

Aflăm deci că Audi s-a clasat pe locul trei în acest top al vânzărilor printre cei mai celebri constructori germani, cu un total de aproximativ 1.845.550 de maşini realizate la nivel mondial. Cifra este mai mai mare cu 1.8% decât rezultatul atins în 2018.

În toate cele trei piețe de bază, marca celor patru inele a livrat mai multe automobile în 2019 decât în ​​anul precedent. În China, compania a stabilit un nou record cu un total de 690.083 de vehicule livrate (+4.1%). În Statele Unite, livrările au continuat la nivelul foarte ridicat al anului 2018, cu o creștere de 0.4 la sută (în total 224.111). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub