(stop cadru) A respectat tradiția de a merge la nași? Unde a petrecut Andrian Candu Crăciunul

De când Vladimir Plahotniuc a plecat din țară, nu mai comunică cu el la fel de des, ca și înainte, însă continuă să mențină relația de rudenie care îi leagă, a declarat deputatul Andrian Candu în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit tradiției, de Crăciun copiii își vizitează părinții, iar finii își vizitează nașii. Andrian Candu, întrebat fiind dacă a respectat această tradiție, spune că nu l-a vizitat pe Vladimir Plahotniuc, ci a petrecut sărbătorile acasă. „Crăciunul, în mod tradițional, îl facem în Cehia, deoarece e o tradiție de familie, de 10 ani de când suntem toți împreună. E o tradiție specifică și familiei și comunității micului orășel unde stăm noi, unde merg copiii la școală, iar de Revelion am fost aici.” a spus parlamentarul.

El susține că a petrecut sărbătorile modest, în sânul familiei. „Nu am fost nici la munte, nici la mare... Am mai dormit, m-am jucat cu copiii, am mai privit un film, am mai mâncat o salată în mod obișnuit, pure ocupații de casă.”

Ce ține de relația cu nașul său și fostul său coleg de partid, Andrian Candu a spus că are relație de rudenie cu el și asta presupune comunicare legată de familie, de sărbători. „Bineînțeles în contextul Revelionului, Crăciunului.”

El a confirmat că și-a felicitat nașul cu ocazia sărbătorilor: „Desigur, și cu ziua de naștere, și de sărbători am vorbit. Dar nu am vorbit despre situația politică din țară. Ultima discuție cu dumnealui în care am agreat într-un fel să nu comunicăm pe subiecte politice a fost în vara anului trecut, atunci când a și fost luată decizia de a se retrage din viața politică și de la conducerea PDM, și își asumă alte responsabilități”.


Pub