Deputații Platformei DA au depus flori la ambasada Ucrainei la Chișinău

Deputații fracțiunii Platforma DA din Parlament au depus astăzi flori la Ambasada Ucrainei în Republica Moldova, în memoria victimelor accidentului aviatic din Iran.

Foto: Facebook

Condoleanțe familiilor care și-au pierdut apropiații în tragedia din apropiere de teheran a exprimat și liderul Platformei DA.

„Deplângem, alături de vecinii noştri ucrainieni, această nenorocire şi îi sprijinim prin încurajări şi rugăciune”, a spus Andrei Năstase.

Astăzi, la trei zile de la tragedia aviatică din apropiere de Teheran, înalții oficiali ai Iranului au recunoscut că zborul 752 al companiei Ukrainian International Airlines a fost doborât în mod neintenționat de o rachetă.

Ulterior, președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a anunțat că președintele Iranului, într-o convorbire telefonică, a prezentat scuze oficiale întreg poporului ucrainean.

Avionul ucrainean s-a prăbușit, în dimineața zilei de 8 ianuarie, în apropiere de Teheran. În această tragedie aviatică și-au pierdut viața 176 de persoane din șapte țări ale lumii.


Pub