(update) Bărbatul înarmat care s-a baricadat cu mai mulți ostatici într-o casă la Criuleni, neutralizat

(update) Bărbatul înarmat care a luat ostatici într-o casă din localitatea Mălăiești din Criuleni și a rănit trei persoane a fost dezarmat și reținut. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău, ambii bărbați fiind internați în stare gravă, a informat poliția.

Foto: UNIMEDIA

În cadrul perchezițiilor la domiciliul suspectului, oamenii legii au depistat o grenadă, o armă de vânătoare deținută ilegal, mai multe cartușe, dar și pistolul de model Baical din care tras, a mai spus ministrul.

(22:45) Incident cu focuri de armă și ostatici la Criuleni, în localitatea Mălăieștii Vechi. Trei persoane au fost rănite. Informația a fost confirmată de operatorul serviciului de gardă de la Spitalul local de urgență.

Din informațiile preliminare, un conflict a avut loc într-un grup de consăteni care consumau băuturi alcoolice. Un bărbat a luat ostatici. În aceste clipe, o echipă de mascați din detașamentul cu destinație specială „Fulger” se află la fața locului.

La acest moment, trei persoane au fost internate la spitalul de Urgență din Chișinău cu răni provocate de împușcături din pistol traumatic. Una dintre cele trei victime se află în stare gravă, cu o plagă deschisă în cap, provocată de un topor.


Pub