(video) Cele mai așteptate premiere ale primei luni din anul MMXX la cinematograful Patria

ddf

Suntem aproape în al doilea deceniu al mileniului doi; cei care s-au născut în 2000 au acum 20 de ani. Timpul trece repede, nu-i așa? În luna ianuarie, cinematograful Patria v-a pregătit o serie de filme și desene animate pentru orice gust: comedie, acțiune, aventură și multe altele.

# 1 ianuarie, „Invazia”

După căderea navei extraterestre au trecut trei ani. Catastrofa a transformat viața fetei din Certanovo și ne-a schimbat pentru totdeauna viziunea asupra universului. Se pare că acesta a fost cel mai mare test pentru noi toți, dar omenirea încă nu știe că foarte curând va trebui să urmeze o nouă întâlnire.

# 6 ianuarie, „Spioni deghizați”

Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete. Dar când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, într-un mod cu totul nou. Și dacă acest cuplu ieșit din comun nu va învăța să lucreze ca o echipă, întreaga lume va fi în primejdie. „Spioni deghizați” este o comedie animată care are loc în lumea fascinantă a spionajului.

# 16 ianuarie, „Prințesa, Condurii Roșii și cei 7 pitici”

O prințesă care a fost transformată într-un pitic din cauza unei vrăji decide să încerce să găsească pantofii roșii cu care se presupune că va putea să-i oprească blestemul. Sarcina, însă, nu va fi la fel de ușoară cum și-a imaginat inițial.

# 16 ianuarie, „Bărbatul (IM)perfect”

Într-un viitor în care androizii umani au devenit tovarăși și servitori obișnuiți, unul, cu un aspect masculin frumos, găsește sentimentele proprietarei greu de înțeles și dorințele ei imposibil de îndeplinit.

# 16 ianuarie, „Blestemul”

Sam Raimi şi Columbia Pictures ne propun un thriller înfricoşător, „The Grudge 2”/„Blestemul”, care explorează secretele întunecate dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem supranatural se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni.

# 25 ianuarie, „Băieți răi pe viață”

Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez, căruia i-au ucis fratele, le promite un bonus important.

# 30 ianuarie, „Coma”

După un accident colosal și misterios, un tânăr arhitect talentat revine la simțurile sale într-o lume foarte ciudată care doar seamănă cu realitatea. Această lume se bazează pe amintirile celor care trăiesc în ea – oameni care se găsesc în prezent în comă profundă. Memoria umană este măcinată, haotică și instabilă. La fel este și COMA, colecție ciudată de amintiri – orașele, ghețarii și râurile pot fi găsite într-o singură cameră. Toate legile fizicii pot fi încălcate. Arhitectul trebuie să afle legile și reglementările exacte ale COMEI în timp ce luptă pentru viața sa; întâlnește dragostea vieții sale și continuă să caute ieșirea în lumea reală, pe care va trebui să o cunoască din nou, după experiența din COMĂ.

# 30 ianuarie, „Fiicele doctorului March”

Bazat pe romanul clasic scris de autoarea Louisa May Alcott, filmul „Little Women” urmărește viețile surorilor March, în perioada Războiului Civil American. În centrul acțiunii se află Jo (Saoirse Ronan), o scriitoare aspirantă, în jurul căreia se țes poveștile celorlalte trei surori: Meg, Beth și Amy.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente