‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
26.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova - inclusă în TOP 10 cele mai bune destinații vinicole din lume pentru...

Moldova – inclusă în TOP 10 cele mai bune destinații vinicole din lume pentru anul 2020 – Winerist

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Republica Moldova se regăsește în topul celor mai bune destinații turistice vinicole pentru acest an, potrivit Winerist.com.

Astfel, alături de regiunea Alentejo, Bordeaux – una dintre cele mai prolifice regiuni vinicole din lume și Sicilia, Moldova completează lista „celor mai fermecătoare țări ce vor oferi experiențe uimitoare turiștilor”.

Potrivit Winerist „Moldova este una dintre cele mai bine ascunse destinații secrete ale Europei … dar nu pentru mult timp!”.

„Această națiune mică, dar perfect formată, cuprinsă între România și Ucraina, va capta numaidecât atenția turiștilor datorită farmecului rural, istoriei, arhitecturii magnifice și peisajelor. Ba mai mult, Moldova este, de asemenea, casa uneia dintre cele mai vechi și fascinante culturi viticole din Europa, are cel mai mare beci subteran din lume și peste 150 de producători de vin. Frumusețea naturală intactă a Moldovei, mâncarea și vinul local incredibil, alături de ospitalitatea inedită face ca orice vizitator să se simtă membru al acestei familii. Nu în zadar „Fii oaspetele nostru” a devenit sloganul turistic al țării!”, scrie Winerist.

FOTO: imagine simbol; sursa: vineyardwineshop.com

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›