image
Sursa foto: politia.md

Percheziții la domiciliile a patru bărbați din Criuleni: 3 kg de substanțe suspectate a fi marijuana, ridicate

Activitatea infracțională a patru bărbați originari din orașul Criuleni și satul Izniște, suspectați de deținerea, întrebuințarea și comercializarea drogurilor de origine vegetală, a fost destructurată de polițiști.

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații demarate, polițiștii au stabilit identitatea suspecților implicați în comiterea infracțiunilor de circulație ilegală a drogurilor. Aceștia s-au dovedit a fi patru bărbați cu vârstele cuprinse între 35 și 42 de ani, originari din raionul Criuleni.

În temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunilor de circulație ilegală a drogurilor, polițiștii au inițiat trei cauze penale.Astăzi polițiștii în comun cu procurorii au efectuat percheziții la domiciliile bănuiților din orașul Criuleni și satul Izniște.

În rezultatul perchezițiilor, au fost depistate și confiscate circa trei kg de masă vegetală uscată și mărunțită asemănătoare cu marijuana, șase pachețele cu o substanță vegetală de culoare cafenie similară marijuanei, mai multe obiecte cu reziduri de substanță cafenie confecționate artizanal și destinate consumului de substanțe narcotice, seringi și pastile cu lichid de orgine necunoscută.

Substanțele au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei judiciare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: