Sport

Atletico Madrid a învins-o pe Barcelona în a doua semifinală a Supercupei Spaniei

În prima repriză, Barcelona a dominat teritorial partida. Având mai mereu posesia, catalanii nu au reușit să-și creeze însă foarte multe ocazii de joc. Cea mai bună șansă a primului act a avut-o Griezmann, care a irosit o șansă de unu la unu cu Oblak.

Atletico Madrid a reușit să deschidă scorul imediat după începerea părții secunde, când Koke, care de-abia intrase pe teren în locul lui Herrera, a reușit să-l învingă pe Neto cu o execuție plasată.

Avantajul formației lui Simeone a durat doar 5 minute. Messi a luat pe cont propriu o acțiune în interiorul careului, a trecut cu noroc de fundașii lui Atletico și a șutat în forță, cu piciorul drept, în dreapta lui Oblak.

Argentinianul a mai înscris o dată, 9 minute mai târziu, dar golul său a fost anulat de această dată de VAR, după un henț comis în prealabil de către decarul echipei lui Ernesto Valverde.

Francezul Griezmann a punctat în minutul 62 împotriva fostei sale echipe, printr-o lovitură de cap, în urma unei faze spectaculoase create de catalani.

Când victoria Barcelonei părea antamată, Atletico a produs surpriza pe final și a marcat două goluri în 4 minute: Alvaro Morata din penalty și Correa i-au calificat pe madrileni în finala Supercupei Spaniei.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *