Actualitate

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020. Capricornii suferă o explozie temperamentală

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Gemeni: Este o zi în care ar fi cel mai bine să îți propui, cu fermitate, să fii un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Chiar dacă vei reuși doar parțial, poți spune că este o victorie întreagă.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Rac: Totul este mai intens astăzi și deși nimic nu e nou, ție s-ar putea să ți se pară că multe situații sunt insuportabile și supărătoare peste măsură.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Leu: Chiar dacă ai impresia că e momentul pentru decizii importante și rezolvări esențiale, nu e chiar așa. Emoțiile sunt cele care coordonează aceste impresii exagerate.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Fecioară: Unele dintre situațiile problematice pot evolua rapid așa cum nu ai fi dorit. Ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile sau cu reacțiile categorice. 

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Balanță: Dorința ta de a te pune la adăpost față de orice fel de lipsuri care ți-ar putea umbri viața, nu justifică anumite reacții și gesturi neplăcute pe care le faci față de apropiați.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Scorpion: Poate că vei simți că îți sunt date peste cap anumite convingeri sau decizii importante. Te poți elibera de multe convingeri păguboase, dacă știi care sunt acestea.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Săgetător: Din păcate, nu te bucuri de încrederea pe care o meriți sau de respectul care ți se datorează, dar asta numai în familie. Motivele sunt istorice, așa că trebuie să le cauți în arhivă.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Capricorn: Este posibilă o explozie temperamentală, care nu te caracterizează, dar va provoca o undă de șoc printre apropiați. Totul va avea, însă, un preț care nu îți va fi pe plac.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Vărsător: Poți descoperi că ești în pragul unei crize de nervi, motivele fiind false pentru că nu apare nimic nou, sunt vechile nemulțumiri pe care le vezi, astăzi, mai mari decât sunt, de fapt.

Horoscop 10 ianuarie 2020 – Pești: Sunt posibile momente tensionate, situații care se complică fără să știi nici tu de ce. Poți simți că e ceva în atmosferă, dar vestea bună e că acest ceva ține doar azi.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *