(video) Premieră: Honda Civic Type R facelift. Ce schimbări a suferit modelul sport

Honda Civic Type R facelift și-a făcut debutul mondial astăzi la Tokyo Auto Salon (o expoziţie orientată mai mult pe maşini sportive şi tunate), diferită de Salonul Auto Internaţional de la Tokyo.

Modelul sport aduce o serie de modificări și îmbunătățiri, printre care un design revizuit, performanța aerodinamică îmbunătățită și adăugarea pachetului de tehnologii şi sisteme de asistență a şoferului Honda Sensing ca o dotare standard.

Foto: autoblog.md

Noul Civic Type R facelift include numeroase modificări pentru a-și îmbunătăți dinamica de conducere deja stelară, inclusiv noi discuri de frână compuse din două piese și plăcuțe de frână noi, concepute pentru a reduce decelerarea și a îmbunătăți eficiența de frânare în timpul condusului cu mare viteză.

Revizuirile de suspensie pentru gama anului 2020 includ amortizoare actualizate pentru un confort mai bun la rulare, bucșe spate mai rigide pentru o mai bună aderenţă și modificări ale suspensiei frontale pentru a reduce frecarea și a îmbunătăți senzația de direcție. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub