(video) Un bărbat riscă ani grei de închisoare pentru trafic de droguri. Momentul în care acesta este reținut

Un bărbat din capitală a fost reținut de oamenii legii, după două luni de investigații și a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de trafic de droguri și riscă să petreacă până la șapte ani în spatele gratiilor.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit unui comunicat al poliției, suspectul în vârstă de 40 de ani a fost monitorizat și documentat timp de două luni de zile timp în care polițiștii sub acoperire au efectuat două achiziții de control, cumpărând 23 de pastile de „Subitex”, cu scopul de a acumula probe pentru a putea demonstra vinovăția acestuia.

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, polițiștii au depistat 8 mii de lei marcați, obținuți în urma comercializării drogurilor și o pastilă de „Ecstasy”. Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

În comunicat se menționează faptul că anterior bărbatul a fost atras la răspundere pentru fapte similare.


Pub