Evenimente pentru cei care doresc să-și coloreze rutina. Unde să mergi la Chișinău sâmbătă, 11 ianuarie

â

Deși luna ianuarie încă nu ne-a dăruit fulgi de zăpadă și temperaturi joase, nu e necesar să stați acasă în așteptarea unei minuni. Echipa #diez v-a pregătit niște evenimente pentru cei vorbăreți și pasionați de artă. Despre ce e vorba? Vedeți mai jos.

# Weekend la Centru

Weekend La Centru revine în 2020 cu activități noi-nouțe doar pentru TINEri. Vino în acest weekend, cu bună dispoziție și energie să-ți începi anul în cel mai constructiv mod. Ca de obicei, organizatorii ți-au pregătit jocuri intelectuale, dar și de creativitate, pentru a-ți utiliza la maxim potențialul. De asemenea, pentru toți iubitorii de lectură, are loc o nouă întrunire a Clubului de lectură.

Întâlnirea va avea loc la Centrul Municipal de Tineret de pe str. Petru Zadnipru 3/2 cu începere de la ora 13.00.

# International Language Cafe

„The International Language Café” se desfășoară în fiecare sâmbătă, la ora 14.00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO. Sunt bineveniți toți doritorii!
Pentru a participa, completați acest chestionar.

Vor fi mese specifice pentru fiecare limbă în parte și fiecare masă va fi moderată de un vorbitor nativ a acelei limbi. Persoanele sunt invitate să ia loc la orice masă și să înceapă o conversație cu vorbitorul nativ.

Limbile practicate la „The International Language Café” sunt: engleza, franceza, spaniola, germana, româna și rusa.

„International Language Café” este un fenomen cunoscut în întreagă lume și reprezintă o oportunitate pentru persoane din diferite țări de a se întâlni și de a practica limbi străine cu vorbitori nativi.

# Unul dintre noi minte

Studenții de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (str. Mateevici 111, et. 3) vă invită la spectacolul „Unul dintre noi minte” de Karen McManus. Acest spectacol face parte din examenul la disciplina „Regia Spectacolului Coregrafic” și „Coregrafia în spectacol”.

Spectacolul va avea loc la ora 14.00 în sala 315. Mai multe detalii vedeți aici.

# Spioni deghizați


Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete. Dar când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, într-un mod cu totul nou. Și dacă acest cuplu ieșit din comun nu va învăța să lucreze ca o echipă, întreaga lume va fi în primejdie. „Spioni deghizați” este o comedie animată, care are loc în lumea fascinantă a spionajului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente