/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Demisie aprobată astăzi de CEC! Directorul CICDE pleacă din funcție

missing
10 ianuarie 2020, ora 09:49

Directorul Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE), aflat în subordinea Comisiei Electorale Centrale, a demisionat. O hotărâre privind demisia lui Pavel Cabacenco a fost aprobată în ședința din această dimineață a CEC-ului.

Pavel Cabacenco a motivat în fața membrilor CEC că pleacă pentru că „sunt alte posibilități de creștere”. Acesta a depus cerere de demisie pe 30 decembrie 2019, dar va mai activa până la 31 ianuarie 2020.

Pavel Cabacenco a fost numit director al CICDE pe 11 aprilie 2017.

CICDE  a fost constituit pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) în anul 2013 în scopul instruirii şi calificării funcţionarilor electorali, inclusiv a persoanelor din Registrul funcţionarilor electorali, perfecţionării profesionale continue a acestora, subiecţilor implicaţi în procesul electoral din Republica Moldova, precum şi altor persoane interesate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram