/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Gheorghe Petic acuză Blocul ACUM că nu mai este solidar cu el: „Unii veți bate din palme dacă justiția lui Dodon mă bagă în pușcărie”

missing
10 ianuarie 2020, ora 10:39

Fostul candidat la alegerile parlamentare și locale din partea Blocului ACUM, Gheorghe Petic, își acuză colegii că „l-au lăsat să lupte singur cu justiția criminală” și s-au distanțat de el și cere deputaților ACUM să insiste către autorități pentru a pune în aplicare Declarațiile Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care se referă la repunerea în drepturi a deținuților politici din R. Moldova, printre care se numără și el.

„În dosarele mele se petrec lucruri paranormale, mai recent în unul de la Taraclia s-a produs un ,,mister”. O parte componentă a Blocului ACUM s-a desolidarizat de mine si de alți deținuți politici, de parcă noi ne-am pus osul la bătaie nu pentru democrație, libertate…..etc, unii au intrat în alegeri prezidențiale și nu au interes la moment. Eu nu mă voi desolidariza de voi pentru că, comparativ cu voi, nu am pierdut contactul cu pământul. Citez pe unul: ,,Noi nu mai avem deținuți politici”. Desigur, în Parlament nu sunt.

Astăzi m-ați lăsat să lupt unu la unu cu justiția criminală și elementele criminale din procuratură și să mă înec în procese, apropo unul e degrabă la Orhei și sunt convins că unii veți bate din palme dacă mă bagă și justiția lui Dodon în pușcărie. Nu o să vă mai cer nimic. Stați calmi. Un singur lucru va rog, totuși, insistați pe punerea în aplicare a Declarațiilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din 19 iunie si 3 octombrie. Apropo, nu puneți presa pe mine după această postare, nu mă mai doare nimic”, a scris Petic pe Facebook.

Amintim că dosarul în care Gheorghe Petic este învinuit de viol a fost trimis la rejudecare. Prima ședință din luna decembrie de la Judecătoria Orhei a fost amânată.

Gheorghe Petic a fost eliberat din detenție  pe 19 iulie 2019. Acesta fusese condamnat în martie 2019 la trei ani și șase luni de închisoare pentru viol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram