/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sunt trei versiuni privind cauza izbucnirii incendiului din secția de vopsire a sticlelor, inclusiv, incendierea intenționată

missing
10 ianuarie 2020, ora 11:35

Specialiștii de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) al MAI are trei versiuni privind cauza producerii incendiului de proporții de la secția de vopsire a sticlelor de pe bulevardul Moscova din Chișinău. Printre acestea este și incendierea intenționată.

Alte două cauze examinate de anchetă sunt: producerea unui scurtcircuit și încălcarea procesului tehnologic.

Versiunile au fost înaintate de specialiștii de la Laboratorul Experimental Antiincendiar.

„Cauza finală în cazul izbucnirii incendiului urmează să fie expusă într-un raport după elucidarea tuturor circumstanţelor”, precizează angajații serviciului de presă al IGSU.

Incendiul s-a produs în seara de 8 ianuarie și a afectat o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit 55 de pompieri şi salvatori cu zece autospeciale de intervenţie. În urma arderii nici o persoană nu a suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram