(foto) Premieră: Noile Renault Clio şi Captur au devenit maşini hibride

În urma prezentării din 2019 a noului Clio și a noului Captur, Renault anunţă lansarea noilor variante hibride pentru cele două modele bestseller: Clio E-TECH cu 140 CP și Captur E-TECH Plug-in Hybrid cu 160 CP.

Premiera publică are loc de astăzi în cadrul ediţiei a 98-a a Salonului Auto de la Bruxelles.

Foto: autoblog.md

Groupe Renault își îmbunătățește strategia vehiculelor electrificate cu o tehnologie hibridă inovatoare aplicată pe două modele emblematice din gama sa: hibrid complet cu noul Clio E-TECH (HEV) şi un plug-in hybrid complet cu noul Captur E-TECH (PHEV). Această ofertă le permite mai multor persoane să experimenteze bucuria de a conduce un vehicul electrificat, limitând în același timp emisiile de CO2 și diminuând consumul de combustibil, chiar și pentru călătorii lungi.

Groupe Renault este un pionier și expert în mobilitatea electrică – piatra de temelie a angajamentului actual și viitor al Grupului auto pentru mobilitatea durabilă pentru toți. De mai bine de 10 ani, concernul a acumulat experienţă în vehicule electrice, care se traduce în dezvoltarea de motoare hibride mai dinamice și mai eficiente. Citeşte articolul mai departe şi află mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub