(foto) Premieră mondială: Noul Opel Insignia GSi facelift debutează cu un nou motor turbo

Noul Opel Insignia facelift îşi sărbătorește premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Bruxelles (9-19 ianuarie).

Pentru prima dată, pe lângă modelul sedan Grand Sport și modelul station wagon Sports Tourer, ambele actualizate, la salonul de la Bruxelles va fi prezent și modelul sportiv GSi facelift cu noul design elegant.

Foto: autoblog.md

Insignia GSi intră cu viteză în noul an cu un nou motor turbo pe benzină, de 2.0 litri și cu 230 CP, transmisie automată cu nouă trepte de viteză de ultimă generație și un sistem de frânare electro-hidraulic prevăzut cu amplificator, precum și cu suspensie mecatronică FlexRide și tracțiune integrală Twinster cu sistem de vectorizare a cuplului!

Noul model Opel Insignia GSi facelift se adresează celor care apreciază lucrurile cu adevărat speciale. Tracțiunea integrală sportivă cu vectorizarea cuplului este unică pentru acest segment. În modul cu tracțiune integrală, două ambreiaje înlocuiesc un diferențial spate convențional și asigură un transfer de putere perfect către fiecare roată, în orice situație. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub