icon

Prim-ministrul Chicu a adresat un mesaj de felicitare dlui. Sebastian Kurz, Cancelar federal al Republicii Austria

09-01-2020 15:27
1,366

Stimate Domnule Cancelar federal,

 

În numele Guvernului Republicii Moldova şi al meu personal, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai cordiale felicitări cu prilejul numirii Dumneavoastră în funcţia de Cancelar federal al Republicii Austria și să vă urez mult succes şi realizări remarcabile în îndeplinirea mandatului de înaltă răspundere.

Cu această ocazie, țin să vă asigur că Republica Moldova pune o mare valoare pe relaţia aprofundată care există între statele noastre și doresc să exprim întreaga gratitudine pentru atitudinea constant binevoitoare a Austriei față de țara mea, precum şi încrederea în cultivarea de mai departe a acestui sentiment de simpatie.

În mod deosebit evoc recunoştinţa pentru sprijinul valoros pe care Austria îl oferă consecvent și cu generozitate în ceea ce priveşte politicile de dezvoltare şi reformele, împreună cu alese mulțumiri pentru menţinerea Republicii Moldova pe lista statelor prioritare de acordare a asistenţei austriece.

Republica Moldova și Austria sunt legate de mult timp printr-o relație apropiată de prietenie, bazată pe parteneriat și o solidă cooperare economică. Sunt convinscă pe baza acestor excelente premise, prin eforturi conjugate, vom putea consolida dialogul bilateral. Profit de acest moment pentru a vă asigura de toată deschiderea și determinarea Guvernului Republicii Moldova, pe care am onoarea să îl conduc, de a contribui la aprofundarea cooperării moldo-austriece în domenii de interes comun și îmi exprim speranța că în viitorul apropiat vom putea purta discuții consistente privind subiectele actuale de pe agenda de colaborare.

Cu aceste gânduri, îngăduiţi-mi să vă reînnoiesc, Stimate Domnule Cancelar federal, felicitările şi urările de succes în realizarea importantelor responsabilităţi ce vă revin, împreună cu asigurarea distinsei mele consideraţii.


Ion Chicu

Prim-ministrul Republicii Moldova

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30