(video) Viral: Cum pătrunde apa “prin parbriz” într-o Tesla nouă din uzină! Explicaţia companiei

Şe ştie de mult că producătorul american de maşini electrice Tesla nu oferă produse care excelează în calitate precum Mercedes-Benz, însă cu timpul le-a îmbunătăţit şi continuă să facă asta în continuare. Totuşi se mai întâmplă şi excepţii despre care proprietarii află în timpul exploatării cotidiene.

Cel mai recent caz de depistare a unui posibil, defect să-l numim aşa, vine din SUA de la un proprietar de Tesla Model X şi este pe cât se poate de ciudat!

Sergio Rodriguez a spus că şi-a cumpărat maşina nouă, un Model X 100D, pe 3 iunie 2019. De atunci şi până în prezent nu a sesizat niciodată această problemă, însă în urmă cu două săptămâni, când în sudul Californiei a plouat torenţial, a fost scoasă la iveală.

“Am condus așa cum fac în mod normal cu orice vehicul pe timp de ploaie, cu precauție. Când am traversat o intersecție şi am dat cu roata stângă faţă într-o groapă cu apă în ea, am observat că apa a apărut pe neaşteptate pe planşa de bord, lângă parbriz. Am fost confuz și mi-am scos telefonul pentru a înregistra asta în următoarea intersecție, pentru că știam că există apă şi acolo. Am trecut printr-o altă băltoaca mică și apa a intrat din nou în vehicul!”.

Puteți vedea cum apare apa în habitaclu din imaginile video ataşate. S-ar putea ca problema să vină de la proasta izolare a parbrizului sau a aripii stânga. Aceasta a fost prima dată când mașina lui Rodriguez s-a confruntat cu asta.

“Am trecut prin ploaie, zăpadă și multe altele. Nu am avut niciodată zgomot de la vânt, nici o problemă cu parbrizul, dar am avut nenumărate probleme cu suspensia din față. Osia a fost schimbată de trei ori și motorul electric local a fost ajustat, suporturile suspensiei au fost schimbate, chiar și bara stabilizatoare. Nu am avut niciodată accidente, nici parbrizul nu a fost înlocuit. Totul este din uzină. Maşina a fost doar în service pentru reparații pe garanţie”, a spus americanul pentru insideevs.com

Rodriguez a contactat un Tesla Service Center din Palm Springs pentru a solicita un ajutor. Reprezentanţii mărcii i-au spus că maşina urmează a fi inspectată prin scoaterea parbrizului şi inspectarea sigiliului pentru a descoperi defectul.

Asta nu l-a împiedicat pe Rodriguez să fie destul de intrigat de cele întâmplate, continuând să întrebe: “Cum poate ca apa să treacă pe lângă apărătoarele de noroi, aripi şi arcurile roţilor, prin orice altceva acolo și să urce tocmai sus în interiorul vehiculului?”, la care a primit un răspuns cel puţin ciudat: “Acestea nu sunt lipite cu clei”?!

Vezi şi:

O rusoaică a dat în judecată un importator Tesla pentru că maşinii sale i s-a stricat cheia

https://autoblog.md/o-inginera-romanca-pus-discutie-calitatea-masinilor-tesla-si-fost-data-afara-imediat/

(video) Ştiai asta? Cum arată Tesla Model 3 acolo unde nu se poate vedea cu ochiul liber

https://autoblog.md/top-10-masini-noi-care-au-dezamagit-pe-proprietari-si-care-le-au-intrunit-toate-asteptarile-2017/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/