(video) Şi ce dacă sunt camere? Cum şi-a permis un şofer să încalce regulile pe şoseaua Balcani

Conducătorul unui automobil plug-in hybrid de model Chevrolet Volt din capitală s-a arătat indiferent de camerele de supraveghere ale traficului care se găsesc pe unele drumuri din municipiu şi a demonstrat că nu are nici o frică de ele. Din câte se pare a mai avut asemenea “experienţe” şi în contextul în care aceste dispozitive nu i-ar fi făcut încă nimic (nu a fost sancţionat de cei care stau în spatele lor), şi-a format o deprindere în a conduce după propriile reguli.

La ieşirea de pe strada Alba Iulia pe şoseaua Balcani, şoferul din imagini a fost surprins cum doreşte şi ulterior a făcut manevra la stânga, peste linia dublă continuă, deşi acest lucru este interzis şi periculos. Deşi putea să o facă liber la intersecţia cu strada Liviu Deleanu, peste cel mult 500 de metri, a ales să încalce.

Un alt conducător auto care se afla în spatele său şi a cărui cameră a surprins momentul la fel a considerat că acest lucru nu este normal şi l-ar fi claxonat pentru a-l întreba astfel ce face. Tipul s-a oprit, şi fiind deranjat a deschis portiera şi nemulţumit a privit în spate, rostind mai multe replici, după care şi-a finalizat intenţia iniţială.

Oleg: “Buna ziua, am incalcare auto cred eu destul de grava”

Oleg: “Buna ziua, am incalcare auto cred eu destul de grava.
Str. Alba Iulia iesire spre Sos. Balcani”

Multumesc pentru video Oleg

Posted by chisinau.fail on Wednesday, January 8, 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Instant karma. Ce a păţit un taximetrist din Chişinău la scurt timp după ce a pornit la roşu

Incredibil! Peste 90% din capturile camerelor de supraveghere ale traficului din Chișinău nu pot fi folosite pentru amenzi

(video) După ce a trecut de camere, un şofer “şi-a luat zborul” pe contrasens pe Ştefan cel Mare

Cmentariile sunt închise