image
Sursa foto: dse.md

FOTO // Un depozit de pe bulevardul Moscovei a fost cuprins de flăcări: Șapte autospeciale ale pompierilor au intervenit

Un depozit din sectorul Râșcani al capitalei a fost cuprins de flăcări. Șapte autospeciale ale pompierilor au intervenit pentru lichidarea focului.

În seara zilei de 8 ianuarie 2020 angajații Inspectoratului General pentru Situații de Ugență au intervenit pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit într-un depozit pe bulevardul Moscovei din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 19:42. Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-un atelier de vopsire a sticlelor și gravură amplasat pe primul etaj.

La fața locului au intervenit șapte autospeciale de intervenție. Arderea a fost localizată la ora 20:41. Conform datelor IGSU, focul a afectat o suprafață aproximativ de 10x20 m2. Victime nu au fost raportate.

La moment, peste 35 de pompieri continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

dse.mddse.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: