(video) Top cele mai sigure maşini desemnate de Euro NCAP în 2019

Astăzi, organizaţia europeană Euro NCAP își publică tradiţionalul clasament Best in Class pentru 2019, al 10-lea consecutiv. În total, în acest sezon au fost evaluate tocmai 55 de maşini, dintre care numai 41 au obţinut nota maximă.

Acest lucru face ca 2019 să fie unul dintre cei mai impresionanți ani înregistrați de când Euro NCAP a început să evalueze siguranța automobilelor pentru consumatorii de pe piața europeană.

Foto: autoblog.md

În fiecare an, Euro NCAP publică o listă cu acele mașini care au avut cele mai bune performanțe în categoriile respective de testare. Rating-urile cu stele nu pot fi comparate direct între diferite categorii de vehicule, astfel încât topul „Best in Class” este publicat pentru a arăta vehiculele care au avut performanţe mai bune în cadrul testelor decât concurenții lor.

Deoarece cerințele pentru fiecare notă cu stele devin mai dure în fiecare an, comparativul „Best in Class” se face numai după fiecare an calendaristic, astfel încât toate vehiculele să fie evaluate conform acelorași standarde. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub