Reacția lui Mohamed Salah după ce a pierdut premiul de „cel mai bun jucător african din 2019”

După ce a ieșit pe locul patru în cursa pentru Balonul de Aur, Sadio Mane (27 de ani) a obținut un premiu individual important, în defavoarea colegului său de la Liverpool, Mohamed Salah (27 de ani). Senegalezul a fost ales cel mai bun jucător african al anului 2019, iar egipteanul din atacul „cormoranilor” a oferit o primă reacție.

Foto: digisport.ro

Mohamed Salah nu a reușit să câștige premiul pentru a treia oară la rând, după ce și-a adjudecat trofeul în 2017 și 2018.

„Regele egiptean” s-a bucurat pentru reușita lui Mane și l-a felicitat imediat, pe Instagram.

„Felicitări, frate”, a fost mesajul lui Salah, alături de o fotografie în care jucătorul din Senegal ține trofeul în mână, pe scena evenimentului care a avut loc în Cairo, Egipt.

Reacția lui Mohamed Salah după ce a pierdut premiul de „cel mai bun jucător african din 2019” / Sursa:digisport.ro

Sadio Mane a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au contribuit la succesul său

Sadio Mane a fost foarte bucuros și totodată modest în discursul de mulțumire: „Sunt foarte fericit și foarte mândru să câștig acest premiu. Mi-ar plăcea să îi mulțumesc familiei mele, mai ales unchiului meu care este prezent astăzi aici și, bineînțeles, selecționerului din Senegal, Aliou Cisse, dar și colegilor și staff-ului de la echipa națională”, au fost cuvintele lui Sadio Mane.

„Vreau să le mulțumesc și celor de la Liverpool, colegilor, staff-ului și tuturor celor de acolo. Este o zi uriașă pentru mine... Chiar nu știu cum să spun dar aș vrea să mulțumesc tuturor oamenilor din Senegal. Mi-au fost alături mereu și m-au împins să merg mai departe și să am prestații și mai bune.

Vreau să le mulțumesc oamenilor din orașul meu. Am ajuns foarte departe. Bambali este un oraș foarte mic și sunt sigur că oamenii de acolo se uită acum la televizor”, a mai adăugat jucătorul din atacul lui Liverpool.


Pub