Principală  —  Ştiri  —  Social   —   A plecat din capitală. Șopârla…

A plecat din capitală. Șopârla uriașă a fost instalată lângă Catedrala din Comrat

Șopârla uriașă instalată inițial în Piața Marii Adunări Naționale, iar apoi în fața Circului din Capitală, a ajuns și la Comrat. Gagauz.info scrie că reptila uriașă a fost instalată, în ajun de Crăciun pe stil vechi, lângă Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul din Comrat.

Apariția „șopârlei gonflabile” a provocat diverse reacții printre locuitorii Comratului. Pe rețelele de socializare, utilizatorii sunt de părere că un astfel de divertisment nu are ce căuta, de Crăciun, în apropierea Catedralei Ioan Botezătorul. Totodată, mulți pun la îndoială și beneficiile unui astfel de divertisment pentru copii.

Foto: gagauzinfo.md/

Șopârla uriașă a fost scoasă din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) după ce mai mulți cetățeni s-au arătat nedumeriți de astfel de distracții pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ulterior, șopârla a fost amplasată în fața Circului din capitală.

După apariția reptilei în centrul capitalei, Șeful Direcției comerț și prestări servicii din cadrul Primăriei, Marcel Zambițchi, și-a prezentat demisia din funcție la solicitarea primarului Ion Ceban.