21:00:24 28.03.2024
Stiri

Tragedie AVIATICĂ. Un avion ucrainean Boeing 737 cu 180 de persoane la bord s-a PRĂBUȘIT imediat după decolare. Toţi pasagerii ar fi MURIT

Știri 08.01.2020 09:25 Vizualizări2116 Autor: Ziarul National
Tragedie AVIATICĂ. Un avion ucrainean Boeing 737 cu 180 de persoane la bord s-a PRĂBUȘIT imediat după decolare. Toţi pasagerii ar fi MURIT


Un avion de pasageri cu 180 de persoane la bord s-a prăbușit, în această dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. A fost vorba, aparent, de probleme tehnice, informează agenția Reuters, citând presa iraniană.

Toți cei 180 de pasageri aflați la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbușit la scurt timp după decolare de pe principalul aeroport internațional din Iran, potrivit televiziunii de stat iraniene.

Informațiile preliminare indică faptul că aeronava se îndrepta spre Kiev, informează și BBC News.

Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbușit aeronava ce aparținea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizației de Aviație Civilă din Iran, citat de Reuters.

„Avionul este în flăcări, dar am trimis echipe (…) și poate vom putea salva unii pasageri”, declarase – imediat după tragedie – Pirhossein Koulivand, directorul serviciului iranian pentru situații de urgență.

Nu este clar dacă există vreo legătură între acest incident aviatic și confruntarea SUA-Iran. Aeronava s-a prăbușit în apropierea Teheranului, la doar câteva ore după ce Iranul a lansat mai multe rachete balistice spre baze militare din Irak, vizând forțele americane.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md