Recomandări de evenimente pentru joi, 9 ianuarie, prima zi de după vacanța de iarnă

evenimente

Am revenit cu forțe noi la școală, universitate sau job, motiv pentru care credem că orașul trebuie luat cu asalt, descoperit din nou, mirosit, gustat și savurat la evenimentele care se desfășoară pe parcursul zilei de joi, 9 ianuarie.

# Orășelul de Crăciun din scuarul TNOB

Cel mai longeviv târg de Crăciun din țară este deschis și mâine, începând cu ora 10.00. Se află în scuarul TNOB și vă așteaptă cu vin fiert, delicii și distracții pentru cei mici. Detalii puteți găsi aici.

# Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei

Până pe 10 ianuarie, Târgul de Crăciun va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, iar în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00. Târgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Magia Târgului de Crăciun poate fi urmărită și online pe pagina de Facebook.

Spectacolul „În ochii tăi fermecători”

Acţiunea spectacolului „În ochii tăi fermecători” are loc, în temei, în bordeiul de pe Nistru al locotenentului Ragaiac, la Vadul lui Vodă; se vorbeşte tulburător despre iubirea interzisă, pătimaşă; despre setea de pur şi ideal, de necunoscut şi de nemărginire… Erotica obsesivă ce animă opera lui Gib Mihăiescu (în interbelic, fost avocat la Chişinău, ba chiar şi consilier al Teatrului Naţional din localitate), contrastul dintre senzual şi spiritual sunt redate dramatic în ritm de tangou şi romanţă eternă; suntem teleportaţi către întruchiparea misterului feminin, „ru­soai­ca” din lecturi sau doar din vise. Fiecare ascunde în inimă femeia ireală, „frumoasa cu corp”, cea „pe veci pierdută, pururi adorată”, etern adulmecată în toate făpturile întâlnite în calea vieţii. Spectacolul începe la ora 18.00 la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Aflați aici mai multe detalii.

Little Friday with Ulya!

În fiecare joi, Kira’s vă așteaptă la ceva alternativ, muzică diferită de la oameni diferiți pentru a afla ceva nou și pentru a aprecia gusturile fiecăruia care o să pună muzică la Kira’s. Intrarea este liberă, iar petrecerea începe la ora 21.00. Aflați aici detalii.

# Film la Patria: Invazia

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente