(foto) Detalii despre incendiul de la uzina Mezon. Peste 35 de pompieri continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului

colajincendiu

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a publicat mai multe detalii despre incendiul izbucnit astăzi seara în incinta uzinei Mezon din sectorul Râșcani al Capitalei.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Ugență au intervenit pentru a lichida un incendiu care a izbucnit într-un depozit pe adresa bulevardul Moscova 21 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 19.42.

Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-un atelier de vopsire a sticlelor și gravură, amplasat la primul etaj. La fața locului au intervenit șapte autospeciale de intervenție. Arderea a fost localizată către ora 20.41. Conform datelor IGSU, focul a afectat o suprafața aproximativ de 10×20 m². Victime nu au fost raportate.

La momentul actual, peste 35 de pompieri continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Foto: IGSU

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente