/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cele mai aglomerate puncte la frontieră de sărbători și orele pe care să le evitați, ca să nu stați mult la coadă

missing
08 ianuarie 2020, ora 09:58

Cele mai aglomerate puncte terestre de trecere a frontierei spre România și Ucraina în aceste zile sunt punctele Leușeni și Criva, spun reprezentanții Poliției de Frontieră. 

La frontiera de la Leușeni, cel mai mare flux de călători este între orele 04:00-10:00 la ieșire din țară și 16:00-22:00 la intrare în Republica Moldova. Astfel, pentru a reduce timpul de așteptare la trecerea frontierei cei de la Poliția de Frontieră vă recomandăm să planificați călătoria, luând în calcul perioadele aglomerate și să alegeți alte puncte de trecere situate la frontiera moldo-română ( PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Cahul).

La frontiera de la Criva cei mai mulți călători sunt între orele 04:00 – 12:00 la ieșire din Republica Moldova și 15:00 – 20:00 la intrare în țară. „Vă recomandăm să alegeți punctele de trecere situate în nemijlocita apropiere, cum ar fi: Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșani, unde fluxul este mult mai redus și trecerea frontierei mai rapidă. Pe drum sunt instalate semne rutiere care direcționează spre acestea. Totodată, situația la intrate în PTF comun Criva – Mamaliga, dinspre Ucraina, poate fi vizualizată pe pagina web a Poliției de Frontieră. Precum și ne puteți contacta la nr. de telefon: 022 259 717 (Linia Verde a IGPF)”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În prima zi a Crăciunului pe stil vechi în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 44 814 traversări, dintre care 20 088 de treceri au fost înregistrate pe sensul de ieșire din Republica Moldova și 24 726 traversări – direcția intrare în țară. Jumătate dintre cei care au taversat frontiera sunt cetățeni moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram