/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ UPDATE: Detalii despre accidentul de aseară, de lângă Peresecina. Unul dintre șoferi nu a respectat distanța

missing
08 ianuarie 2020, ora 11:30

UPDATE, 8 ianuarie, 11.30: Potrivit Poliției locale, în accident au fost implicate doar două automobile – o Honda și o Skoda. La volanul automobilului de marcă Honda se afla un bărbat de 36 de ani; acesta nu a respectat distanța dintre vehicule și a tamponat din spate Skoda. 

Poliția cataloghează accidentul ca fiind unul minor. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului va fi sancționat contravențional.

7 ianuarie, ora 20.36: Un accident în lanț s-a produs acum aproximativ o oră pe traseul Chișinău-Orhei, după ieșirea din localitatea Peresecina. Din imaginile expediate de către un cititor la adresa redacției TV8 se vede că trei mașini ar fi fost implicate. La fața locului se află patru echipaje de Poliție. Traficul rutier este dirijat de polițiști.

Vom reveni cu informații despre accident pe parcursul zilei de mâine.

Vezi și:

/FOTO/ O mașină a poliției a fost implicată în această seară într-un accident rutier, la Botanica

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram