/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Premierul Chicu îi transmite condoleanțe omologului său ucrainean, după accidentul aviatic din Iran

missing
08 ianuarie 2020, ora 11:52

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, i-a transmis condoleanțe omologului său din Ucraina, Oleksiy Honcharuk, în legătură cu accidentului aviatic de la Teheran, Iran, soldat cu moartea a 176 de persoane, pasageri și membri ai echipajului unui avion ucrainean.

„Profund întristat, îmi exprim compasiunea pentru pierderea a sute de vieți în urma incidentului aviatic din 8 ianuarie, de la Teheran. În aceste clipe grele sunt cu gândul la familiile celor afectați de tragedie și le transmit condoleanțe. Dumnezeu să-i aibă în pace”, se spune în mesajul lui Ion Chicu.

11 dintre victime sunt cetățeni ai Ucrainei. Cei mai mulți dintre decedați sunt iranieni și canadieni.

Avionul s-a prăbușit în dimineața acestei zile, la scurt timp de la decolare. Acesta zbura spre Kiev. Nu se cunoaște deocamdată cauza accidentului aviatic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram