Igor Dodon felicită cetățenii ce sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi: „Fie ca de sărbătoarea Nașterii Domnului să avem mai multe motive de bucurie și de mândrie cu țara în care trăim”

Președintele țării, Igor Dodon, a felicitat cetățenii Republicii Moldova, ce sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi, urându-le ca aceștia să fie alături de familie, iar fiecare să-și îndeplinească datoria de patriot și om destoinic, pentru că doar așa va crește Republica Moldova. Mesajul de felicitare a fost postat pe pagina oficială de facebook a lui Igor Dodon.

Foto: UNIMEDIA

„Vreau ca în aceste zile, cînd toată lumea îşi pune dorinţe, să avem un gînd bun şi pentru Moldova, să-i dorim un an plin de schimbări pozitive și să avem cu toții mai multe motive de bucurie și de mîndrie cu țara în care trăim.

Fiecare să-și facă datoria profesională, de patriot, de părinte, de creștin, de prieten, de om destoinic. Aceste calități stau la temelia unei societăți consolidate și de succes, pe care o construim împreună”, a urat cătățenilor președintele țării.

„Sărbători senine! Crăciun luminos pentru sufletele noastre!”,a conchis Dodon.

Igor Dodon / Sursa:Igor Dodon, facebook


Pub