1 milion de dolari pentru Australia: Chris Hemsworth a donat pentru lupta împotriva incendiilor devastatoare

Actorul Chris Hemsworth a anunțat că a donat suma de 1 milon de dolari pentru combaterea incendiilor din Australia, făcând un apel și către fanii săi, scrie CNN.

Foto: https://www.goalcast.com/

Incendiile din Australia, care au început în septembrie 2019, ar fi de cinci ori mai mari decât cele care au afectat Pădurea Amazoniană. Autorităţile din Australia au îndemnat mii de oameni să-şi părăsească locuinţele şi să se adăpostească în locuri mai sigure. În urma incediilor, 20 de persoane și peste jumătate de miliard de animale au murit, scrie Digi24.

„Ca și tine, vreau să sprijin lupta pentru combaterea incendiilor din Australia. Împreună cu familia mea am donat un milion de dolari. Sper că și voi veți contribui”, a spus actorul, pe Instagram.

Chris Hemsworth nu este singura vedetă care a sprijinit financiar organizațiile implicate în misiunile de salvare, în urma dezastrului ecologic. Artiști precum Kylie Minogue, Pink, Nicole Kidman și soțul său, Keith Urban, au făcut donații de câte 500.000 de dolari, iar Celeste Barber a demarat o companie pe Facebook în urma căreia a strâns peste 26 de milioane de dolari, bani donați Serviciului Rural de Pompieri din statul New South Wales.


Pub