02:10:46 20.04.2024
Stiri

Fostul ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, neagă faptul că printre beneficiarii jafului bancar ar fi și sora sa: „Am peste 15 verișori și nu pot să răspund pentru acțiunile sau inacțiunile fiecăruia”

Social 07.01.2020 15:59 Vizualizări6097 Autor: Ziarul National
Fostul ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, neagă faptul că printre beneficiarii jafului bancar ar fi și sora sa: „Am peste 15 verișori și nu pot să răspund pentru acțiunile sau inacțiunile fiecăruia” treiidei.wordpress.com


Irina Ulianovschi, persoana care apare în documentele publicate luni de deputatul PPDA Iurie Reniță ca fiind una dintre beneficiarii furtului miliardului, nu este fiica fostului judecător Xenofon Ulianovschi și, prin urmare, nici sora fostului ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

Totuși, Irina, prezentatoarea de la „Prime TV”, este nepoata lui Xenofon Ulianovschi și verișoara fostului ministru.

Într-o reacție transmisă Ziarul NAȚIONAL, fostul ministru de Externe roagă să nu fie făcută „o corelație a rudelor noastre de gradul 3 cu numele tatălui meu”.



CITIȚI și DOC // Nume noi din LISTA FINALĂ a raportului Kroll II: „În noaptea de Revelion, „moșul” a fost foarte generos cu mine – mi-a trimis mai multe copii din lista finală a beneficiarilor din raportul Kroll II”. Printre aceștia - fiica unui fost judecător

„Fraza în limba engleză, care figurează în tabelul din presupusul raport Kroll este: According to media reports Irina Ulianovschi is the daughter of the former President of the Moldovan Court of Appeal și face referință la Curtea de Apel Comrat, președintele căreia a fost Gheorghe Ulianovschi, tatăl Irinei Ulianovschi. Xenofon Ulianovschi nu a fost niciodată președintele Curții de Apel Comrat sau Chișinău. Aceasta corelație nefondată cu numele de familie al meu mi-a calomniat imaginea la care am lucrat 15 ani în sistemul diplomatic. Personal, am peste 15 verișori și nu pot sa răspund pentru acțiunile sau inacțiunile fiecăruia dintre ei. Reiterez faptul că nu sunt vizat în lista din tabelul presupusului Raport Kroll, iar Irina Ulianovschi nu este sora mea”, susține Tudor Ulianovschi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md