Cei care au rămas astăzi la Chișinău pot merge la Târgul de Crăciun. Ce spectacole se organizează

targ de craciun

Povestea de iarnă de la Târgul de Crăciun din centrul Capitalei se apropie de sfârșit, iar astăzi se anunță un program plin de distracții și concerte grandioase pentru preferințele tuturor vizitatorilor.

Pe lângă programul artistic plin, vizitatorii mai au și alte motive pentru a-și petrece timpul la Târgul de Crăciun din inima Capitalei. Atmosfera de poveste inspirată din „Spărgătorul de nuci”, zecile de kilometri de luminițe și ghirlande, dar și multe decoruri de sărbătoare creează cadrul perfect pentru poze memorabile. Tot aici, vizitatorii își pot reface forțele cu o mulțime de bunătăți savuroase cu scorțișoară, nuci și ciocolată, dar și băuturi fierbinți de iarnă. Totodată, copiii pot vizita căsuța lui Moș Crăciun, ca să-i spună toate dorințele și se pot amuza împreună cu personajele haioase pe catalige.

Până pe 10 ianuarie, Târgul de Crăciun va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, iar în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00. Târgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Magia Târgului de Crăciun poate fi urmărită și online pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente